הדברה במטבח - כל מה שחשוב לדעת!
המטבח, המקום בו אתם מבשלים את האוכל שלכם, הוא המגנט מספר 1 למזיקים. הזמנתם מדביר? קבלו את כל הטיפים שחשוב לדעת!
המטבח, קודש הקודשים של ההיגיינה, המקום בו אתם מבשלים ואוכלים את האוכל שלכם, הוא המקום האחרון בו הייתם רוצים לגלות ג'וקים, נמלים או חולדות.
אל תופתעו, המטבח הוא המגנט מספר 1 למזיקים. על כן, יש לשמור על תנאי היגיינה מינימליים על מנת למנוע חדירת מזיקים למקום שאתם כל כך אוהבים. הזמנתם מדביר?
קבלו את כל הטיפים שיסייעו לכם לעבור את התהליך בשלום.

המדביר המקצועי - ללא הרחקת יונים
אמיר בן יוסף
הגעה בזמן
מקצועיות
מחיר הוגן
מה הם סוגי המזיקים הנפוצים במטבח?
שני המזיקים הנפוצים ביותר הם נמלים וג'וקים. אולם, לעיתים יפשטו על המטבח גם מכרסמים כמו חולדות ועכברים.
במקרים קיצוניים של חוסר היגיינה במטבח, בעיקר כל הנוגע לפחי האשפה, נוכל למצוא גם רימות.
יש לציין כי אין זה בטוח שהמטבח הוא המקור לחדירת המזיקים. יתכן ואלה חדרו למטבח ממקורות חיצוניים אחרים, אך אין ספק שהמטבח הוא הממלכה העיקרית שלהם.
במידה ולא נקפיד על כללי ההיגיינה, המזיקים שחדרו לביתנו ימצאו במטבח את כל מבוקשם.
כיצד נמנע חדירת מזיקים למטבח?
נקו את השיש והכיור מפסולת - הקפידו לשמור על ניקיון וכללי היגיינה מינימליים במטבח. נקו את הכיריים.
אחסנו את האוכל בכלים סגורים והימנעו מהשארת בקבוקי שתיה פתוחים לאחר השימוש.
רוקנו את פח הזבל - פסולת שעומדת זמן רב במקום אחד, עשויה למשוך מזיקים שונים ולא רק נמלים ותיקנים, אלא רימות, עכברים וחולדות.
שטפו את הרצפות בחומר דוחה תיקנים – זה אומנם לא יפתור את הבעיה, אך סביר להניח שימנע חדירת תיקנים למטבח.
התקינו רשת בחלון המטבח, כזו שתמנע מהמזיקים לחדור פנימה. כסו מכסי ביוב, במידה ולא המזיקים ימצאו את דרכם הקלה למטבח. אטמו סדקים בקירות ובשיש.

כיצד נכין את המטבח לריסוס?
רוקנו את ארונות המטבח מתכולתם – גם אם אתם מעריכים כי הארון אטום מספיק, אין זו תעודת ביטוח עבורכם.
בנוסף, סביר להניח שתרצו לרסס גם בתוך הארון, כך שרצוי לפנות משם את התכולה. בנוסף, פנו לחלוטין את שטח השיש
פנו את הארון שמתחת לכיור – הארון הוא מקום אסטרטגי עבור המזיקים השונים. פנו אותו לגמרי, על מנת שלמדביר תהיה גישה נוחה ושהריסוס יהיה מועיל.
קבלו הנחיות ברורות מהמדביר – בררו כיצד עליכם להכין את המטבח ואת עצמכם להדברה.
מדביר מקצועי יציין בפניכם באילו חומרים הוא ישתמש, אילו אזורים עליכם לפנות ממזון וכיצד להתנהל לאחר ההדברה.