עברתי לדירה שכורה והמים במקלחת לא מתנקזים כמו שצריך עד לכדי סתימה. מה ניתן לעשות?
שלום,
עברתי לדירה שכורה ושמתי לב שהמים לא מתנזקים כמו שצריך במקלחת ובעקבות זאת, נוצרה סתימה. האינסטלטור שהגיע ניסה לפתוח את הסתימה בעזרת שרשורית וסודה קאוסטית אך, גם בעת שימוש באסלה - המים עולים ויוצאים מפתח הניקוז. מה ניתן לעשות?
תודה.
תשובה
שלום ניקול,
על פי התיאור שלך, נראה שמדובר על סתימה מורכבת וקשה יותר שמקורה בביוב. בהמשך לטיפולו של האינסלטור ולאור העובדה שהשימוש באסלה מעלה אף הוא את גובה המים, יצריך ממך לבחון אפשרות של הזמנת ביובית.
הביובית, היא משאית שמתחברת בעזרת צינור לצנרת הביוב ויודעת לשחרר סתימות קשות מאוד ומורכבות שיכולות לנבוע מזריקת מגבונים לאסלה (בבית שלך או בבית של השכנים). כך או אחרת, במקרים שבהם האינסלטור לא מצליח לפתוח את הסתימה בעזרת הכלים הרגילים, ייתכן שהסתימה קשה ונמצאת כאמור, בעומק הביוב.
אנו מצרפים לך את המחירון לצרכן, שבו תוכלי לראות את עלות העבודה ואת אופי הפעילות שלה וגם מידע נוסף שיוכל לסייע לך בנושא סתימות מורכבות.
בהצלחה!
שאלות נוספות בנושא אינסטלציה
יש לי 3 ילדים קטנים שחוזרים הביתה עם המון חול בנעליים. כשאני מקלחת אותם, החול גורם לסתימה באמבטיה. מה אתם ממליצים לי לעשות?
לתשובה המלאה
ארז קרויזמן
אלירן עמיר
תומר בן משה